4 Aralık 2012 Salı

Selam Ile.....


          Herkese merhaba.. Bu dünyaya yeni adım atıyorum.... Arkadaş edinmeye de başlıyayım hemen değil mi...    Güzel dostluklar kurmak ümidiyle....







16 yorum:

  1. hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :) blogumda gördüm ben de sizi, güzel paylaşımlarınızı bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Büşra Hanım.. Bugün ilk paylaşımımı yaptım. Fırsat buldukça devam :)

      Sil
  2. Merhaba , izleyiciler aparatını ekleyebilirsiniz :)
    Kelime doğrulatmayı da kaldırırsanız yorum yazmak kolaylaşır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Çiğdem hanım Sanırım bu söylediklerinizi yapmayı başardım.. Ama hala acemiyim.. Kurcaladıkça yeni bir şeyler buluyorum.. Ama yönlendirmelere de hala ihtiyacım var.. :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Hoşbulduk.. Teşekkürler Mehtap Hanım :)

      Sil
  4. Hoşgeldin :) Hayırlı olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  5. hem Hoşgeldiniz , hem de bravo ... Yepyeni bir salon yaratmışsınız . Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. selam gerçekten harika şeyler yapmışsınız insana hadi kalk sende yap dedirtecek kadar güzel. bütün bunları bende yapmak istiyorum fakat bir türlü yerleşik düzene geçemiyorum sanırım ben geçmiş hayatımda obalarda yaşayan yörük kafilesine aitdim diye düşünürum bazenki;-))) şimdi bile hoşuma giderdi öyle bir yaşam şekli... ben dediğim gibi göçebe tarzı yaşadığımdan sadece örgü örüyorum adeta bir örgü makinesi gibi :*))) onlarıda bağlantım kısıtlı olduğundan paylaşamıyorum.
    ilerde bende evide değişiklikler yapmaya başlayınca yardımınıza ihtiyacım olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevalala teşekkür ederim..Buradan yardımım dokunur mu bilmiyorum ama elimden ne gelirse yapmak isterim :) Ama zevkli işler, hadi sen de yap :):) Bu arada göçebe olmanın sebebi nedir? iş değişikliği, tayin vs.mi, başka birşey mi?

      Sil
  7. Siz benden önce girmişsiniz bu dünyaya.yine de hoşgeldiniz.bloğunuzu takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  8. benim bloğuma da beklerim.http://feyzanincicileri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar ...Sizde benim gibi blogda çok yenisiniz...Hoş sefa geldiniz ve ne kadar beceriklisiniz...Ellerinize ve zevkinize sağlık...Eviniz yalnız şahane değil şapşahane ne kadar harika olmuş bayıldım tek kelimeyle...Umarım güzel dostluklara imza atarız birlikte...Bende bloguma beklerim sizi artık misafirinizim...Kabul buyurursanız tabiii...Sevgi ve saygılarımla...

    YanıtlaSil
  10. merhabalar :) blogunuz çok güzel siz artık acemiliğinizi atmışsınız :) ama ben acemi ve yepyeni bir bloggerım yardımlarınıza ve desteğinize ihtiyacım var bende bloguma beklerim http://sardunyamm.blogspot.com/ :)

    YanıtlaSil